gosh smink
Hus och trädgård

Smarta tips för en enkel vardagsmakeup

När det gäller smink och makeup så finns det ju idag en massa tips att ta del av. Dock är det viktigt att ta till dig rätt sorts tips för din ålder. Om du är äldre, så bör du kanske satsa på annat smink än vad en tjej i 20-års åldern gör. Oavsett ålder, så finns det bra smink att hitta hos GOSH. Det allra bästa är att satsa på runt fem, sex basprodukter. Det kan göra en stor skillnad i din vardagsmakeup. Sedan är det även bra att försöka låta bli att göra impulsköp av smink. Det är risk för att du inte kommer använda det!

Bra tips att ta till dig för din makeup i vardagen

För att göra en bra vardagsmakeup, se till att gå ut på GOSH och köp foundation, rouge, ögonfransböjare, mascara, ögonpenna, ögonskugga och ögonbrynspenna. 

När du ska köpa en foundation, se gärna till att ta hjälp av ett proffs för att få rätt nyans. Det kan även vara smart att ha två olika, då du oftast har en nyans om sommaren och en annan om vintern. På GOSH hittar du en hel del olika foundations att välja på.

När du applicerar din foundation, se till så att du inte tar mer än vad som är nödvändigt. Applicera bara på de områden som faktiskt behöver det. Det är då oftast runt näsvingarna och under ögonen. Även om många tar concealer på dessa områden, så blir det naturligare med en foundation. 

Fler smarta tips

Om du vill ha rouge och har en äldre hud, satsa gärna då på krämrouge istället för puderrouge. När rouget ska appliceras, så kan du göra det på ett smart sätt. Sug in dina kinder och placera sedan ditt rouge på, eller strax under dina kindben. Tänk på att ljusa färger förstorar och mörka förminskar. 

När du ska sminka dig, se då till att bestämma dig före om du vill framhäva ögonen eller om du vill framhäva läpparna. Du bör inte ha starkt smink på båda delar samtidigt, då det kan ge dig ett översminkat resultat. 

För vardagsmakeup är det smart att välja en neutral ögonskugga. Det kan du hitta på GOSH. Satsa även på en bra ögonfransböjare, som kan ge dina fransar ett snyggt lyft!

För att göra snygga ögonbryn, så kan det vara bra att ha en ögonbrynspenna. Den kan vara bra att fylla i där det är lite glesare. Sedan finns det även annat bra gosh smink för ögonbryn att satsa på om du vill. 

När du ska göra dina läppar, börja då att använda en färglös läppenna, som kan se till så att ditt läppstift håller sig på plats. 

En generell regel för makeup är att försöka hålla dig till så naturliga färger som möjligt, gärna åt det varma hållet.

För dig som vill satsa på bra smink, du kan som sagt hitta det mesta du behöver hos GOSH. GOSH smink är av bra kvalitet och det finns något som passar alla!

Kommentarer inaktiverade för Smarta tips för en enkel vardagsmakeup