Om oss

Vallsjöbaden

Vid Sävsjö – namnet väcker längtan efter nya sommarupplevelser.

Vallsjöbaden är en del av upplevelsekommunen Sävsjö. Du möter där besökare från hela södra Sverige. Ett av Sveriges vackraste och mest eftertraktade dansställen sommartid. Den som en gång upplevt Vallsjöbaden kommer gärna tillbaka.

Dansbanan ligger alldeles vid sjökanten och där dansas det varje onsdag under juni till augusti. Midsommarafton är det fest både eftermiddag och kväll. Fyra söndagar bjuds på scenunderhållning med varierande program.
OBS. Det är tak över dansbanan så regn är inget hinder.

 

På Vallsjöbaden kan du spela bangolf, bada, spela boule eller njuta av allt det goda som serveringen har. Har du provat räckmakorna eller lördagarnas våfflor?

Höglandets Kulturella Dansförening är på dansbanan 10 och 17 augusti kl 10:00-21:30.

Valljöbaden är en fritidsanläggning för alla åldrar. Den drivs i helnykter regi. Alla som jobbar där ser till att alla trivs. Anläggningen är öppen dagligen under 16 juni- 19 augusti mellan kl 11:00- 20:00. Vallsjön är en badsjö och på Vallsjöbaden finns det badbryggor. Du kan även hyra trampbåt.

 

Vill du veta mer om IOGT-NTO- rörelsen lämnar vi gärna information Vill du bli medlem bjuder vi på räkmacka och kaffe eller te.

Föreningar och sällskap är välkomna till Vallsjöbaden. Beställning och information på telefonnumret 0382-612 90.

Information före öppnandet på telefonnummer 070-606 46 84 Bengt och 076-849 09 97 Ingemar.

 

" Vallsjöbaden drivs av IOGT-NTO men ägs av Sävsjö kommun"

Sommarunderhållning

Dansbanan

Under juni, juli och augusti är det dans varje onsdag kl 19 samtidigt som det fyra söndagar bjuds på scenunderhållning kl 15 med varierande program